GeopolitikaIstorijaTajna društvaZavere

Treći svetski rat samo što nije počeo baš na lokaciji koja je predviđena

Albert Pajk je 1871. godine poslao pismo Đuzepeu Maciniju o zaveri za izazivanje tri svetska rata radi zauzimanja sveta.

To pismo se nalazilo u biblioteci Britanskog muzeja sve do 1977. godine. Mnogi tvrde da je i danas tamo, ali muzej to negira.

Đuzepe Macini je bio italijanski revolucionar iz sredine 19. veka, ali i direktor Iluminata.

Albert Pajk (istorijska masonska ličnost), bio je Veliki okultni masonski majstor 33. stepena i stvaralac Škotskog masonskog reda.

Ovo je deo pisma koji ukazuje na to da su svetski ratovi bili planirani:

“Cilj Prvog svetskog rata mora biti svrgavanje cara u Rusiji i pretvaranje Rusije u ateistički komunizam. U tome će pomoći britanski i nemački agenti. Na kraju rata, doći će do formiranja komunizma, koji će se koristiti za uništavanje vlasti i slabljenje religija.

Drugi svetski rat će se izazvati korišćenjem razlika između fašista i političkih cionista. Cilj ovog rata mora biti uništenje nacizma i jačanje političkog cionizma do te mere da se formira suverena država Izrael u Palestini. Tokom Drugog svetskog rata, komunizam u svetu mora postati toliko jak da bi bio u ravnoteži sa hrišćanstvom, koje će biti zadržano do trenutka kada bude bilo potrebno izazvati poslednju društvenu kataklizmu.

Treći svetski rat će se izazvati korišćenjem razlika između političkih cionista i islamskog sveta. U tom ratu mora doći do uništenja islama (arapski svet) i cionizma (Izrael).

U međuvremenu, ostale nacije će se boriti jedne sa drugima do tačke potpunog moralnog, ekonomskog i spiritualnog uništenja. Ojačaće nihilisti i ateisti koji će izazvati društvenu kataklizmu i pokazati moć apsolutnog ateizma i divljaštva.

Tada će izgubljene teističke duše početi da traže novi ideal i postaće prosvetljeni univerzalnom manifestacijom čiste doktrine Lucifera koja će konačno postati poznata javnosti.

Ta manifestacija će nastati iz istovremenog uništenja hrišćanstva i ateizma do kog će dovesti opšti reakcionarski pokret”.

Ko je Albert Pajk

Pajk je rođen 1809. godine u Bostonu, završio je Harvard, a kasnije je kao general služio u južnjačkoj vojsci u američkom građanskom ratu. Tečno je govorio 16 jezika, a bio je veliki komandant masonskog pokreta u SAD sve do svoje smrti 1891. godine. Krajem šezdesetih godina bio je glavni vođa Kju-kluks klana.

Bio je satanista i bavio se okultnim ritualima, prizivajući, kako je pisao, i samog Lucifera. Bio je vođa satanističke grupe poznate pod nazivom Red paladijuma, osnovane u Parizu 1737. godine.

Pajkova desna ruka bio je Švajcarac Fileas Valder, bivši sveštenik, mason i okultista. Pajk je tesno sarađivao i s masonom 33. reda Đuzepeom Macinijem, koji je postao vođa Iluminata 1834. godine, a navodno je inicirao osnivanje mafije 1860. godine.

Engleski državnik lord Palmerston bio je, navodno, još jedan od saradnika Pajka, a njegov čovek u Nemačkoj bio je Oto fon Bizmark, ujedinitelj Nemačke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *