DuhPanoramaZavere

U zamci popravke života

Prenosimo iskustvo ruskih istraživača alternativnih učenja, spiritualnosti koja to česzto nije i duhovnosti koja se graniči sa sektaškim vrbovanjem.
Svi lovci na duše se kriju iza kvaziakademskih zvanja, instituta, i međunarodnih organizacija. NA balkanu deluje mnogo lovaca na duše, te sekti sakrivenih iz astrologije i sličnih disciplina koje nudeći duhovni napredak uvlače ljude željne znanja u zamku sekti. U Beogradu deluje na taj način udruženje građana koje se izdaje ua astrološki institut, a navodno sarađuje sa međunarodnom organizacijom koja nastupa sa maskom da su svi astrolozi pod njihovom kapom dok su u pitanju isti ljudi koji su osnovali privatnu organizaciju.
Na sve strane u duhovnosti su zamke.

You tube kanal Tačka otpora navodi

U ovom broju ispitujemo fenomen pseudopsihologa i drugih „trenera ličnog rasta“ sa interneta na primeru Ane Boginske. Koja je opasnost od sličnih ličnosti? Koji su njihovi karakteristični znakovi?

Sama Anna Boginska se sada pozicionira na sledeći način:
„Pisac, poslovni analitičar. Autor bestselera: živeti život, Greh oproštenja, Kod: nagrada-romani o slobodi od manipulacije i lične transformacije. Njeni romani su treninzi to je duboko psihološko istraživanje predstavljeno kao živopisna ljubavna afera.
Stotine hiljada čitalaca na svetu. Milioni pregleda video zapisa na društvenim medijima. Desetine hiljada učesnika na mreži.“


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *