PanoramaTajna društvaVestiZavere

Wikiliks i Asanž u službi Rotšilda??

Neidentifikovana grupa Anonymus, koja se sastoji uglavnom od hakera, i deluje protiv svih režima na planeti, prvenstveno demaskirajući zloupotrebe vlasti, objavila je video u kome u vezu dovodi Džulijana Asanža i Rotšilde.
Oni tvrde da za račun poznate bankarske familije Rotšild a u sprezi sa CIA, grupa Vikiliks, koja je poznata po Asanžu, dostavlja kompromitujuće podatke javnosti u cilju ucenjivanja i obaranja vlada.
Naglašavaju da je ova veza otkrivena još 2014. godine, što uz brojne dokaze o vezi, potkrepljuju pres konferencijom od 17. Januara, 2011. godine, kada se Asanž pojavio u društvu Rudolfa Elmera, službenika Julius Baer banke.
Suštinski, iako se Elmer predstavio kao borac protiv dominacije kapitala u pitanju je po navodima Anonimusa bilo najobičnije reketiranje pomenute banke.
U to vreme je Asanžov sajt, na kome je plasirao informacije, bio predmet sudskog postupka sa ciljem gašenja, no onda na scenu stupa advokatska firma Fox Rotshild, koja sprečava gašenje. Možda ime advokatske firme deluje ipak kao slučajnost, ali…
Za to vreme akcije Julius Baer banke padaju 60%, a direktor Alex Whitmer je pronađen mrtav. Rezultati obdukcije i istrage su bili kontradiktorni, naravno.
Hapšenje Asanža se podudara sa najjačom kampanjom koju sprovodi CIA na destabilizaciji demokratskih vlada širom sveta, dok on sam time stiče kredibilitet borca za istinu.
No, Anonimusi navode jedan detalj, koji tu sliku kvari; kauciju za njega je platila jedna od pripadnica porodice Rotšild. Gardijan i Nju Jork Tajms, najvažniji Asanžovi mediski partneri su povezani sa Rotšildima. Kao i vlasnik kuće u koju je Asanž smešten pod obrazloženjem kućnog pritvora, a osim ove veze radi se o bivšem operativcu Britanske obaveštajne službe, koji je da apsurd bude veći bio vrlo aktivan u organizaciji Džordža Soroša. Otac Džemime Kan je bio dugogodišnji sorošev partner.
Na čelu Gardijan Medija Grupe je Pol Majners, pre toga direktor u NM Rotšild kompaniji. Vlasnik Nju Jork Tajmsa, Artur Salzberger junior, član je „Saveta za spoljne poslove“ kao i senator Džo Liberman.
Senator USA, Džo Liberman, koji je najzaslužniji za medisku „promociju“ Asanža, ujedno je član organizacije čiji osnivači su Rotšildi, „Saveta za spoljne poslove“. Kampanjom koju je vodio protiv Vikiliksa u stvari je pravio od Asanža zvezdu borbe protiv „novog svetskog poretka“
Džemima Kan, odnosno, pre udaje Goldsmit, familija blisko povezana sa Rotšildima je platila kauciju za Asanža, ali i zatezala uže kad god je pomeuti hteo da učini nešto na svoju ruku.
Advokat, Mark Stivenson, ujedno je advokat i Asanžu i Voterson trastu, firmi Rotšildovih.
Neko će misliti da je po sredi splet okolnosti, no, sa druge strane u prirodi onih koji imaju kapital da tim kapitalom upravljaju na način da kontrolišu države i vlade.
izvor: https://www.youtube.com/watch?v=9e13pJM3ie4&feature=youtu.be
http://anonofficial.com/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *