PanoramaVesti

Trampa ruše i cnom magijom

Pripadnici raznih paganskih i veštičarskih udruženja žele da se reše američkog predsednika Donalda Trampa, a jedan magijski obred obavljen je pre nekoliko dana, na plamenu sveće palili su fotografije američkog predsednika i pevali ritaulne stihove.

„Fejsbuk“ grupa posvećena antitrampovskom ritualu je već privukla veliki broj korisnika mreže. Na njoj je objavljen i dokument sa činima i objašnjenjem kako se ritual izvodi, pod nazivom Čini za sputavanje Donalda Trampa i sve one koji ga podržavaju. Ritual će se obavljati i 26. marta, 24. aprila, 23. maja, a to su sve datumi kada Mesec ulazi u fazu poslednje četvrti.

Akciji „veštica“ priključila se i pevačica Lana del Rej koja je na Tviteru napisala datume kada se izvode rituali i dodala da se „sastojci mogu naći na internet. U „sastojke“ spadaju jedna „Trampova loša fotografija“, činija sa vodom, narandžasta sveća, tarot karta sa kulom.

Ritual nema za cilj da naudi Trampu već samo da ga istera poput crne magije. Kako navode pokretači akcije, nastaviće sa ritualima sve dok Tramp ne siđe sa vlasti. Konzervativci u SAD su se pobunili protiv ovih rituala i optužili „veštice“ da su „proglasile verski rat“ i da pokušavaju da regrutuju mlade ljude za „satanističke rituale“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *