MisterijePanoramaZavere

Pentagonovi spisi o „NLO“: Beo, gladak, bez krila-VIDEO

Izveštaj iz 2009. ne nosi nikakav logotip agencije ili datum, ali je nekoliko zvaničnika potvrdilo da je napisan kao deo programa Pentagona na kojem je radilo nekoliko agencija.

Sve je dokumentovano i u video-snimcima koji su objavljeni u novembru prošle godine, ali izveštaj sadrži opis susreta iz „prve ruke“.

 

Od 10. novembra raketni projektil uspeo je u nekoliko navrata da zabeleži radarske kontakte s nečim što se u izveštaju naziva „Anomalous Aerial Vehicle (AAV)“.

Jedan od pilota izvestio je da se AAV pojavio na visini od oko 19 hiljada metara. Pilot je sa grupom kolega nekoliko trenutaka tu lebdeo, a zatim su otišli. Izjavio je da nikada nisu dobili tačan trag na letelici jer su se kretali brzinom balističke rakete, a radar nije bio podešen na program koji bi mogao da prati takvu brzinu.

AAV je napravio još jedan kontakt 14. novembra, ali vrlo kratak.

Prvi avion koji je krenuo u istragu leteo je blizu mesta gde je zabeležen AAV, ali ništa nije pronađeno. Međutim, pilot je primetio komešanje mora, što ga je podsetilo na ubrzano uranjanje u okean, kao što to rade podmornice.

Izveštaj pretpostavlja da je to prouzrokovao AAV, koji je najverovatnije bio „ogrnut“ nečime, ili nevidljiv ljudskom oku, prenosi 24sata.

Tokom idućeg pokušaja da istraže AAV, opet su primetili čudno pomeranje vode, ali je iznad površine leteo čudan objekat oblika izduženog jajeta, odnosno „tik-taka“. Pilot je u svom opisu napisao „čvrsta bela, glatka površina, bez ivica, jednolično bez krila“.

Kao i prethodni put, AAV je jednostavno nestao.

U izveštaju je pisalo i da je jedna podmornica bila na tom mestu u trenutku kada se AAV pojavio, ali nije bilo nikakve neobične aktivnosti tokom incidenta, piše Dejli mejl.

Video: https://youtu.be/3RlbqOl_4NA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *