MisterijeTehnologijaZavere

Novi svetski poredak koristi klimatske promene da porobi ceo svet

Novi svetski poredak i njihove marionete su osmislili plan da obogate elitu istovremeno ugrožavajući srednju i nižu klasu u sklopu svoje uvrnute želje da dominiraju čovečanstvom.

Šef Agencije za zaštitu okoline (EPA) je naveo da neće doći do klimatskih promena već da je svrha ekstremnih mera štednje resetovanje globalne ekonomije.

Ono što ove mere štednje mogu da postignu je u najbolju ruku smanjenje temperature za 0,01°C.

U međuvremenu, cena struje će dramatično porasti što će u najvećoj meri uticati na srednju i nižu klasu.

Kada su administratorku EPA, Đinu MekKarti, upitali kako se opravdava postavljanje takvog tereta na obične ljude, ona je odgovorila da će takve mere biti efektivne ako se sve nacije sveta budu pridržavale tih mera.

Recimo da čitava Evropa, Rusija, Kina, Afrika, Australija i oba američka kontinenta počnu da sprovode ove mere (iako su Rusija i Kina već odbile da učestvuju u tome), temperatura bi maksimalno mogla da se smanji za 0,05°C. Šta bi se onda dogodilo? Temperatura se ne bi znatno smanjila, ali u delovima sveta sa najmanjim prihodima bi došlo do naglog porasta cene struje. Kako će to sprečiti klimatske promene?

Ove ekstremne mere štednje su samo izgovor za to da ljudi prihvate ekonomiju Novog svetskog poretka koja će dodatno obogatiti bogate i dodatno osiromašiti siromašne.

Zamislite da se ono što se trenutno dešava u Venecueli dešava svuda širom sveta. To bi se dogodilo ako bi se ove ekstremne mere primenjivale svuda u svetu.

Nema sumnje da je u pitanju strategija Novog svetskog poretka za nametanje rigoroznih zakona običnim ljudima zbog čega će oni postati još siromašniji, dok će elita postati još bogatija.

Te mere ni na koji način neće suzbiti klimatske promene kao što se tvrdi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *