MisterijePanoramaZavere

NASA krije da je našla vanzemaljce na Mesecu-VIDEO

Bivša zaposlena u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji tvrdi da su tri leteća tanjira uočena prilikom posete Meseca. U videu koji je naslovljen kao „NASA zavera“ ona otkriva kako je došla do tog otkrića.

Dona Hare u kratkom videu objašnjava da su joj mnogi iz NASA rekli da su prilikom Apolo misije na Mesec uočena tri prizemljena leteća tanjira.

 – Ušla sam u zonu u kojoj je ograničen pristup i u foto-laboratoriji videla razvijanje filma sa fotografijama nastalim na Mesecu. Jedan od zaposlenih mi je skrenuo pažnju na određeni deo slika na kojima sam videla okruglu belu tačku koja je ostavljala senku na zemlji. Znala sam da pokušava da mi ukaže na NLO, ali da ne sme to da izgovori – priča ona.

Kada ga je pitala šta će da uradi sa tom informacijom, on joj je odgovorio da uvek obrađuju fotografije pre nego što ih objave.

– Tako sam zaključila da oni imaju protokol kojim se uklanjaju dokazi o NLO. Mnogi su mi pričali o vanzemaljcima, a onda bi mi rekli da treba da ćutim, jer će poreći da su mi išta rekli ako odam informacije – otkriva Dona.

Ispričala je i kako ju je jednog dana, kad je promenila posao, u kancelariji posetio radnik obezbeđenja iz NASA od kojeg su tražili da spali sumnjive fotografije zahtevajući od njega da ih ne gleda. Ipak, on je pogledao nekoliko njih i primetio je na njima prizemljene svemirske brodove, ali nije smeo nikome osim njoj da kaže šta je video, jer se plašio nadređenih.

– Ljudi koji znaju te stvari dolaze da pričaju sa mnom. I uplašeni su, većina njih je uplašena. Ja nisam uplašena – samo su mi rekli da ne bi trebalo da pričam o tome, ali mi nisu pretili. Ja sam tada već toliko pričala o tome, da to više nije bilo važno – priča ona.

U svojoj priči nije pomenula nijedno ime, jer želi da zaštiti ljude koji su podelili informacije s njom.

Pogledajte snimak u kom je otkrila stvari koje zna:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *