MisterijeTajna istorijaZavere

Dejvid Ajk:porodica Buš povezana srodstvom sa Vindzdorima

U knjizi Dejvida Ajka “Najveće tajne“ otkriven niz geneoloških grafikona, koji detaljno prikazuju da su iste krvne loze širile svoju moć sa Bliskog i Srednjeg istoka drevnog sveta, kako bi kontrolisale planetu danas.

Merovinzi

Ova krvna loza i njeni izdanci obuhvataju dugu liniju faraona u drevnom Egiptu, uključujući i Ramzesa II (1295.-1228. godine p.n.e), koji se smatra najvećem faraonom od svih.

On je bio glavni arhitekta svoje zemlje (sveta geometrija) i njegovo ime se može naći na skoro svakom drevnom hramu. Zlatni rudnici Nubije su mu doneli nezamislivo bogatstvo.

Ova krvna loza takođe uključuje i hibride vanzemaljaca i ljdi koji su vladali Sumerom, Vavilonom, Grčkom i Trojom, a koji danas vladaju svetom.

Jedna zajednička veza u ovoj krvnoj lozi je Filip Makedonski (382.-336. godine p.n.e), koji je oženio Olimipiju, a njihov sin je bio Aleksandar Veliki (356.-323. godine p.n.e), tiranin koji je opljačkao neke od ključnih delova Grčke, Persije, Sirije, Fenikije, Egipta, Vavilona, bivših zemlja Sumera i Indije, pre nego što je umro u Vavilonu u 33. godini.

Tokom svoje vladavine Egiptom, osnovao je grad Aleksandriju, jedan od najvećih centara ezoteričnog znanja u antičkom svetu. Aleksandra je podučavao grčki filozof Aristotel, koga je podučavao Platon, a njega Sokrat.

Krvna loza i skriveno napredno znanje uvek idu zajedno.

Ova ključna krvna loza potiče od najslavnije egipatske kraljice, Kleopatre (60-30 g. P. N. E.) koja se udala za najslavnijeg rimskog imperatora, Julija Cezara i rodila mu sina naslednika, koji je postao Ptolomej XIV.

Ona je takođe rodila blizance Marku Antoniju, koji i sam ima genetske veze sa tom krvnom linijom i njenim mnogim izdancima. Ta krvna linija je takođe povezana sa Herodom, onim “Herodom“ iz priča o Isusu, a nastavlja preko rimske porodice Piso, koja je napisala originalna jevanđelja koja govore o Isusu!

Ista loza uključuje i Konstantina Velikog, rimskog imperatora koji je godine 325 n.e. napravio od hrišćanstva, kako priče kažu, religiju kakvu danas poznajemo, kao i španskog kralja Ferdinanda i kraljicu Izabelu od Kastilje, sponzore Kristofera Kolumba, koji je podstakao užasnu špansku inkviziciju (1478.-1834. godine) u kojoj su ljudi mučeni i spaljivani na lomači ako bi na bilo koji način doveli u pitanje osnove religije koju su stvorili razni njihovi preci.

Šta više, najčešće korišćenja verzija Biblije (Biblija kralja Džejmsa) je bila naručena i sponzorisana od strane dugog lanca iste krvne loze, kralja Engleske Džejmsa I.

Samo slučajnost, nema razloga za brigu! Džejmsova loza datira od pre 1.550 godine p. n.e. i ranije, i obuhvata mnoge egipatske faraone, uključujući i Ramzesa II.

Loza se pomera dalje ka zapadu Evrope, putem Merovea, začetnika Merovinške loze, a zatim se nastavlja preko ostalih pripadnika merovinškog klana, kao što su bili Klovis i Dagobert, koji su povezani sa Sionskim prioratom i misterijom Ren-l-Šatoa u Provansi, na jugu Francuske.

Mnoge nedavno napisane knjige tvrde da su Merovinzi krvna loza “Isusa“.

Neki od ovih autora su samo pogrešili, drugi su očigledno samo tražili način da zbune i obmanu ljude. Merovinzi su ključna loza, da, ali to nema veze sa Isusom, o kome je pisala ranija porodica iste loze, porodica Piso.

Autori poput ser Lorensa Gardnera moraju to znati, a ipak još uvek povezuju Merovinge sa “Isusom“. Zašto?

Računajući od Merovinga, potomci ove loze do današnjeg vremena su: Šarlemanj (742.-814. godine), koji je vladao kao Imperator Zapada u Svetoj Rimskoj Imperiji, niz kraljeva Francuske, uključujući tu i Roberta I, Roberta II, Filipa I, II i III i Luja I, II, VI, VII, VIII, IX, XIII, XV i XVI.

Poslednji se oženio Marijom Antoanetom, koja potiče od iste krvne loze, a oboje su pogubljeni na giljotini tokom Francuske revolucije.

Ali njihov sin je preživeo i kasnije promenio ime u Danijel Pajser, koji je, kako objašnjava “Najveća tajna“, odveden u SAD gde je postsao tajna sila iza industrijskih “giganata” kao što su Karnegi i Morgan.

Ta se krvna loza takođe spaja sa porodicom Mediči, sponzorima Kristofera Kolumba, odakle potiče i Katarina de Mediči, kraljica Francuske, koja je umrla 1589. godine.

Njen lekar je bio Nostradamus: To uključuje Renea Anžujskog, vojvodu Lorena i kuću Lorena, u čijoj su službi bili Nostradamus i Kolumbo.

Ova loza takođe uključuje i Habsburgove, najmoćniju porodicu u Evropi tokom postojanja Svetog Rimskog Carstva, Džefrija Plantagenta i njegova kraljevska dinastija u Engleskoj.

Kralja Džona, koji je potpisao “Magna Carta”, kraljeve Henrija I. II i III; kraljeve Džordža I, II i III; Edvarda I, II i III, kraljicu Viktoriju, Edvarda VII, Džordža V i VI, kraljicu Elizabetu II, princa Čarlsa kao i Ellizabetinu drugu decu Anu, Endrjua i Edvarda, prinčeve Vilijama i Harija, iz Čarlsovog “braka” sa princezom Dajanom, predsednike SAD-a, Džordža Vašingtona, Džona Adamsa, Džon Kvinsi Adamsa, Tomasa Džefersona, Frenklina Delano Ruzvelta i Džordža Buša, kao i predsedničkog favorita za 2000-tu godinu Džordža V. Buša i njegovog brata Džeba Buša, guvernera Floride.

Ustvari, ako samo budete otišli dovoljno duboko u geneološkim istraživanjima, videćete da su svi američki predsednici pripadali toj istoj krvnoj lozi.

Njih 33-jica su pripadali lozi koja je potekla od Šarlemanja, a 19-toro su u srodstvu sa karaljem Engleske, Edvardom III, a oba ta kralja pripadala su krvnoj lozi.

Portparol “Burkes Peerage-a”, biblije kraljevske i aristokratske genealogije sa sedištem u Londonu, je rekao da je na svim predsedničkim izborima još od Džordža Vašingtona 1789. godine pobedio kandidat sa najviše kraljevskih gena.

Sada možemo da vidimo kako i zašto. Američki predsednici nisu birani glasanjem, nego su izabrani po krvi!

Ova ista loza takođe uključuje najistaknutije škotske porodice, kao što su lordovi od Galoveja i Komini, Marija-Luiza od Austrije, koja se udala za Napoleona Bonapartu, car Vilhelm II, kralj Nemačke u vreme Prvog svetskog rata, i Maksimilijan, iz porodice Habsburg, koji je bio imperator Meksika, a umro je 1867. godine.

izvor:http://www.bibliotecapleyades.net/merovingians/merovingios_02.htm  http://www.atlanteanconspiracy.com/2008/06/presidential-bloodlines.html  https://marthapeveto.org/2013/03/10/the-merovingian-dynasty-satanic-bloodline-of-the-antichrist-false-prophet/

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *