GeopolitikaMisterijeTajna društva

Američki masoni su tačno predvideli oba prethodna rata ali i treći još pre 146 godina

Pismo, napisano 1871. godine, detaljno objašnjava kako će Novi svetski poredak izazvati Sveti rat između cionista i islamskog sveta:

“Treći svetski rat mora biti podstaknut iskorišćavanjem razlika koje uzrokuje “agentur“ Iluminata između političkih cionista i lidera islamskog sveta. Rat mora biti sproveden na takav način da se Islam (muslimanski arapski svet) i politički cionisti (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu, ostali narodi, kada ponovo budu podeljeni po ovom pitaju, biće ogrančeni da se bore do tačke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscpljenosti.“

Albert Pajk je dobio viziju, koju je opisao u pismu koje je napisao Maciniju, 15. avgusta 1871. godine. Ovo pismo grafički opisuje planove za tri svetska rata koja su se smatrala neophodnim za dovođenje “Jednog svetskog poretka”, i možemo se samo diviti tome koliko je precizno predvideo događaje koji su se već dogodili.

Uvreženo je mišljenje da je kratko vreme Pajkovo pismo Maciniju bilo prikazano u Britankoj biblioteci muzeja u Londonu, i da je ono kopirano od strane Vilijama Gaja Kara, bivšeg obaveštajca u Kraljevskoj kanadskoj mornarici. Britanska biblioteka je u pisanoj formi potvrdila da takav dokument nikada nije bio u njihovom vlasništvu. Osim toga, u Karovoj knjizi, on uključuje sledeću fusnotu:

“Čuvari rukopisa su nedavno obavestili autora da ovo pismo nije unešeno u katalog u Britanskoj biblioteci muzeja. Čudno je to što je čovek sa znanjem kardinala Rodrigeza rekao da je to bilo 1925. godine.“

Čini se da je Kar saznao za ovo pismo od kardinala Kara Rodrigeza iz Santijaga u Čileu, koji je napisao “The Mystery of Freemasonry Unveiled“.

Do dana današnjeg nema nikakvih dokaza da je ovo Pajkovo pismo ikada bilo i napisano. Ipak, ovo pismo je često citirano i bilo je predmet mnogih diskusija.

Ovo su očigledno izvodi iz pisma, koj pokazuju kako su tri svetska rata planirana za mnoge generacije.

albert pajk

“Prvi svetski rat bi se mora dogoditi u svrhu da se omogući Iluminatima da sruše moć carske Rusije i da tu zemlju načine tvrđavom ateističkog komunizma. Neslaganje izazvano agentima Iluminata između britanske i nemačke imperije će se iskoristiti za podsticanje ovog rata. Na kraju rata, komunizam će biti izgrađen i iskorišćen kako bi se uništile druge vlade i kako bi se oslabile religije.“

Studenti istorije će prepoznati da su politički savezi Engleske sa jedne strane i Nemačka sa druge, sklopljeni između 1871. i 1898. godine od strane Oto fon Bizmarka, kozaverenika Alberta Pajka, bili instrumentalni u stvaranju Prvog svetskog rata.

“Drugi svetski rat mora biti podstaknut korišćenjem razlika između fašista i političkih cionista. Ovaj rat se mora dogoditi tako da nacizam bude uništen i da politički cionizam bude dovoljno jak da uspostavi suverenu državu Izrael u Palestini. Tokom Drugog svetskog rata, međunarodni komunizam mora postati dovoljno jak da uravnoteži hrišćanstvo, koje bi onda bilo zabranjeno i uzdržano sve dok nam ne bude bila potrebna konašna društvena kataklizma.“

Posle Drugog svetskog rata, komunizam je postao dovoljno snažan da počne da preuzima slabije vlade.

1945. godine, na konferenciji Potsdam između Trumana, Čerčila i Staljina, veliki deo Evrope je jednostavno predat Rusiji, a na drugoj strani sveta, posledice rata sa Japanom su pomogle da se plima komunizma pomeri na Kinu.

(Čitatelji koji tvrde da pojmovi nacizam i cionizam nisu bili poznati 1871. godine, trebalo bi da se sete da su Iluminati izmislili oba ova pokreta. Pored toga, komunizam kao ideologija, i skovana fraza, nastao je u Francuskoj tokom revolucije. 1785. godine je Retif skovao ovu frazu, četiri godine pre izbijanja revolucije. Retif i Babef, s druge strane, bili su pod uticajem Rusoa – kao i najpoznatijeg zaverenika od svih njih, Adama Vajshaupta).

“Treći svetski rat mora biti podstaknut iskorišćavanjem razlika koje uzrokuje “agentur“ Iluminata između političkih cionista i lidera islamskog sveta. Rat mora biti sproveden na takav način da se Islam (muslimanski arapski svet) i politički cionisti (država Izrael) međusobno unište.“

“U međuvremenu, ostali narodi, kada ponovo budu podeljeni po ovom pitaju, biće ogrančeni da se bore do tačke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscpljenosti. Mi ćemo osloboditi nihiliste i ateiste, i izazvaćemo snažnu društvenu kataklizmu koja će u svom užasu jasno nacijama pokazati efekat apsolutnog ateizma, poreklo divljaštva i najkrvavija previranja.“

“Zatim će svuda, građani koji su obavezni da se brane od svetske manjine revolucionara, istrebiti one razarače civilizacije, a mnoštvo onih razočaranih hrišćanstvom, čiji će deistički duh od tog momenta biti bez kompasa ili pravca, željni ideala, ali ne znajući gde da usmere svoje obožavanje, primiće istinsko svetlo kroz univerzalnu manifestaciju čiste doktrine Lucifera, koja će konačno biti izneta u javnost.“

“Ova manifestacija će rezultirati opštim reakcionim pokretom koji će pratiti uništavanje hrišćanstva i ateizma.“

Od terorističkih napada 11. septembra 2001. godine, svetski događaji, a posebno na Bliskom istoku, pokazuju rastuće nemire i nestabilnost između modernog cionizma i arapskog sveta. Oo je u potpunosti u skladu sa pozivom da se Treći svetski rat vodi između njih, i njihovih saveznika sa obe strane. Ovaj Treći svetski rat tek treba da dođe, a nedavni događaji pokazuju da on nije daleko.

2 thoughts on “Američki masoni su tačno predvideli oba prethodna rata ali i treći još pre 146 godina

  • Natasha Kozo

    nije jasno kako će to rat da se dogodi između države izrael i islamista,a da pritom ne stradaju jevreji.Da li se to uklapa se u plan INON.Ako jevreji eventualno stradaju to će biti lažno i malobrojno stradanje kao u holokaustu.

  • Redakcija

    U svakom ratu koji je Izrael vodio, kratkom, dobro planiranom i ofanzivnom, borbe su vođene na teritorijama arapskih država.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *