Izgubljene civilizacijePanoramaTajna istorija

Život na Marsu okončan nukleranim ratom?

Dr Džon Bradenburg, američki naučnik, tvrdi da je na Marsu postojao napredni inteligentni život, a da je okončan nuklearnim ratom. Ovu tvrdnju potkrepljuje brojnim dokazima iznetim u knjizi „Smrt na Marsu“, te tvrdnjama da je ostalo dovoljno arheoloških tragova za njegovu teoriju.

Brandenburg je inače doktor fizike, diplomirao na Univerzitetu Oregon, potom doktorat stekao na unverzitetu u Kaliforniji. Od 2012. godine na osnovu svojih otkrića tvrdi da se na Marsu desila nuklearna katastrofa globalnih razmera.

Po navodnim tragovima eksplozija rat se dogodio pre pola milijarde godina, a tačke najvećeg izlaganja nuklearnim udarima locira na dva mesta, u region Cydonia, i Galaksias Chaos, koja drugi istraživači navode kao izvore arheoloških dokaza o postojanju života na crvenoj planeti.

 

Interesantna je tvrdnja da je civilizacija Marsovaca  razvojem odgovarala onome što na Zemlji definišemo kao „Bronzano doba“, te da je do uništenja došlo napadom neke naprednije vrste vanzemaljaca.  Tvrdnje potkrepljuje rezultatima koje je NASA objavila o postojanju radioaktivnih elemenata uraniuma, torijuma i potasijuma, te dau  atmosferi na Marsa ostaju izotopi koji odgovaraju onim koja na Zemlji ostaju nakon eksperimenata sa eksplozijama Hidrogenske bombe.

Deo njegovih istraživanja i tvrdnji je da je moguć sličan napad i na Zemlju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *