MisterijePanoramaZavere

Mona Liza sa Meseca

Program Apolo se zvanično okončao 1972. godine pri čemu je Apolo 17 bio poslednja misija u okviru koje se išlo na Mesec.Međutim, NASA je planirala još tri misije, Apolo 18, Apolo 19 i Apolo 20. Prema nezavisnim analitičarima, tajne Apolo misije su otkrile drevne veštački napravljene građevine na Mesecu, a želja je bila da se one proučavaju bez znanja javnosti.

Apolo 20 se smatra jednim od najvećih zataškavanja NLO-a u modernoj istoriji.

U 2007. godini je na Jutjub dospelo nekoliko snimaka, a korisnik koji ih je postavio je naveo da su u pitanju snimci sa misije Apolo 20.

Ovi peskoviti snimci su napravljeni na filmskoj traci od 16 mm i prikazuju unutrašnjost komandnog modula Apolo 20, ali i složenu arhitekturu davno napuštenog grada na Mesecu.

Korisnik se identifikovao kao bivši astronaut Vilijam Rutledž, a prema njegovim rečima, misija se dogodila 1976. godine i bila je tajni podvig Sovjeta i Amerikanaca.

On je odabran kao član tima, pošto je bio ateista, što je bila retkost među astronautima sedamdesetih godina prošlog veka.

Zašto je NASA-i bio potreban neko ko ne veruje u Boga? Da li bi vernik prestao da veruje?

Rutledž je rekao da je za vreme misije Apolo 14 zabeležen južni polarni region Meseca, pri čemu su uočeni brojni napušteni svemirski brodovi i gradovi.

Apolo 20 je sleteo negde blizu kratera Delporte, a cilj misije je bio da se istraži svemirski brod u obliku cigare koji je bio napušten sigurno 1,5 miliona godina.

Procenjuje se da je taj svemirski brod bio dugačak oko 3,37 kilometara.

Astronauti su unutar svemirskog broda pronašli dva mrtva vanzemaljca. Pošto muški vanzemaljac nije bio dovoljno očuvan, za proučavanje su odabrali vanzemaljku, koja je dobila ime Mona Liza.MonaLiza Mesec

Ona je imala ljudoliko telo, šest prstiju i njene osobine su bile slične ljudskim, s tim što nije imala nozdrve.

Rutledž je naveo da je ona bila u nekakvom stanju hibernacije, dakle nije bila ni živa ni mrtva. Bila je povezana sa kontrolama broda, pri čemu je nekoliko cevčica bilo povezano sa njenim telom i bila je prekrivena nekakvom supstancom sličnom vosku.

Ona je dovezena na Zemlju, a Rutledž smatra da su uspeli da je ožive i da je čuvaju na nekom tajnom mestu i dan-danas. Muški vanzemaljac je takođe dovezen na Zemlju i na njemu je izvršena autopsija.

Astronauti su sa sobom poneli tehnologije koliko god su mogli i pošli kući.

Vilijam Rutledž danas ima 78 godina i živi u Ruandi. On kaže da ga sada više nije briga što je razotkrio tajne zbog kojih se morao zakleti na ćutanje.

On je takođe rekao da ni NASA, ni bilo ko drugi nema pravo da čuva ovakve stvari skrivene od ostatka sveta.

izvor:http://www.ancient-code.com/mona-lisa-the-humanoid-alien-found-by-apollo-20/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *