MisterijeTajna društvaZavere

Iza Donalda Trampa stoje Iluminati?

Teoretičari zavere su svakog američkog predsednika dovodili u vezu sa nekim od tajnih društava. Ovo ne čudi iz proste spoznaje da svi simboli koji reprezentuju SAD u sebi sadrže okultna značenja, te da je masonerija široko rasprostranjena, što se više i ne krije. Takođe brojni objekti namenjeni državnoj upravi su rađeni u skladu sa navedenim simbolima koje upravo baštine razne tajne organizacije, što SAD čini državom po meri okultizma.

iluminati

No, izbor Donalda Trampa, po mnogima neočekivan, jer je sve bilo stavljenu u službu kartela Demokratske stranke i porodice Klinton, dovodi u pitanje koliko tajna društva kontrolišu politiku SAD-a, te jeli na delu sukob među tajnim organizacijama koje pretenduju na vlast. Usput treba napomenuti da se oko Iluminata raspredaju razne legende i priče u kojima ih povezuju sa Satanizmom, te pojavom lažnog mesije, odnosno Satane na Zemlji koju mnoge religije i kultovi najavljuju. Izbor Donalda Trampa je podelio i teoretičare zavere jednako kao i političke analitičare i političare ne samo u SAD, već globalno. Dok jedan deo tvrdi da je nezavisni igrač na globalnoj političkoj sceni, drugi tvrde da je u pitanju “damin gambit”, odnosno zamena istrošenog para Klintonovih koji su unutar kartela stvorili svoj mini kartel i pokušavali da rade po svom nahođenju.
Mnogi su ubeđeni da je Tramp pripadnik Iluminata, organizacije o kojoj se najmanje zna i koji za razliku od Masonerije nisu javnosti prezentirali svoju organizaciju niti su spremni za bilo kakvo otvaranje ka javnosti. Isti teroretičari zavere veruju da je Kenedi bio pripadnik Iluminata, ali da je otkazao poslušnost. Hoće li i Tramp zbog svog nepredvidivog ponašanja i naglašenog ega učiniti isto, ostaje da vidimo.
Drugi tvrde da je upravo Tramp na čelu Iluminata i da je rešio lično da preuzme kormilo nad SAD.
Analitičari navode da je Trampova pobeda opasnost po demokratiju u SAD, ali namerno, ili slučajno prave previd da je upravo kartel sastavljen od Demokratske stranke, para Klinton i bankara gurao ubrzano SAD ka diktaturi.
Postoji i teorija da Tramp jeste autsajder, ali da su ga tokom kampanje Iluminati uzeli pod svoje kako bi ga oblikovali u skladu sa planovima koje imaju za budućnost SAD.
Vodeći teoretičar zavere, Dejvid Ajk je na sve to rekao sledeće:” Nije teško manipulisati izbore, ako ih kontrolišete tako što je izbor između Trampa I Hilari….Mislim da će Tramp biti katastrofa za one koji veruju u njega….Ni na trenutak nisam pomislio da je Tramp autsajder, ali to je nebitno jer su glasači mislili da jeste….Postji “skrivena ruka“ koja kontroliše svakog predsednika jednako, bila to Hilari ili bio Tramp”

Poenta  jeste u skrivenim a moćnim polugama prvenstveno finansiske elite koja oblikuje i kontroliše politiku SAD. Događaji pred nama globalno će zaoštriti političku igru, i svet će do kraja 2017. godine biti na ivici velikog sukoba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *