MisterijeTehnologijaZavere

X-37B; superletelica tajnog svemirskog programa SAD

Vlada SAD, koja za sebe tvrdi da je najdemokratskija držva na svetu, paralelno sa ovim hvalospevima održava najveći broj tajnih razvojnih programa, posebno vojnog kompleksa, koji se često ne libe ni eksperimenata na građanima te najdemokratskije države.  Postoje podaci, tačnije „cure“ iz vlade SAD, a postoje i svedoci koji tvrde da se ove tehnlogije koriste od strane male, privilegovane grupe, koja iz senke vuče poteze, sa ciljem dominacije kako na terenu SAD, tako i u globalnim razmerama.

najnoviji podaci ukazuju na tajni svemirski program sa potpuno novim letelicama u orbiti koje tamo provode do 700 dana, te koje instaliraju oružja i razne tehnoloke narave stvorene radi kontrole i špijuniranja.

X-37B, ili poznatiji kao OTV-4, proizvod vojnog dela fabrike Boing, avijacija SAD je lansirala pod kodiranim imenom  AFSPC-5, iz baze Cape Canaveral Air Force Station,  20. maja 2015. u 15:05 časova. Poneo je javnosti nepoznat teret, za koji upućeni izvori tvrde da je nova generacija svemirskog oružja.

Upućeni, nezavisni analitičari, tvrde da se radi o novoj generaciji bombardera koji može po potrebi da deluje iz svemira. Treba napomenuti da je u pitanju nekadašnji projekt NASA-e iz 1999. koji je ministarstvo odbrane SAD preuzelo 2004. god.

U svetlu najnovijih dogaaja te konfrontaciji i podeli sveta na SAD, praćenu svojim satelitima i zemlje koje gravitiraju ka Rusiji i Kini, ne bi li uz njihovu pomoć zadržale suverenitete, koja je počela hibridnim ratom u Libiji 2011. koji je ubrzano prebačen u Evropu, Ukrainu, sa tendencijom daljeg širenja, jasno je da se sve stavlja u službu vojnih operacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *