AstrologijaGeopolitikaKolumneMundana astrologija

Dritanov rulet – VIDEO

Retrogradnost Merkura i najava manjinske vlade liče na izjavu o suvoj vodi i mokroj vatri. Naime, svaka ponuda, svaka ideja koja dođe sa ovim astrološkim fenomenom osuđena je na propast.

Avangarda ili ’ajvangarda, pitanje je sad, mladi i borbeni Dritan pokrenuo je svoju političku manufakturu misleći da ima političke pancer divizije iza sebe a ne organizaciju za koju je udruženje pecaroša oličenje moći i organizacije. Naseo je na nečiji savet da upotrebi DPS a ispao je on upotrebljen.
Vrlo naivno od školovanog političara koji treba da zna kako u političkoj praksi između manjinske, tehničke i prelazne vlade nema suštinske razlike, sve su bez ozbiljnog političkog kapaciteta. No, izgleda da su isti savetnici koji su Mila dva puta gurnuli u blato to učinili i Dritanu. Autogol prosto rečeno fudbalskim žargonom.

Jakov vs. Dritan, izazov mladih boraca na političkoj sceni ide Milatoviću u prilog. Nesvestan svojih astroloških aspekata on je po instiktu vođen prvi uputio ozbiljan politički izazov Abazoviću.

Unutrašnji krug Jakov MIlatović, spoljni Dritan AbazovićNastupi Abazovićeve odbrane od strane Sekulovića i nekog anemičnog politbirokrate koji glumi ministra vanjskih poslova su na ivici Monti Pajton nastupa.

DF dupli pas sa žvAVlavom sotonom, može im se obiti dugoročno o glavu ali je sad neophodan. Ni Knežević, poznatiji kao Pipun, niti Mandić, nisu naivni da ne prepoznaju oko Leke Muslijua i u njemu prave mrzitelje srpstva, no metodom cilj opravdava sredstvo nemaju sa kim.
Kroivokapić vuče nesređene poteze, prelako je pustio Dritana da kadruje vladom i vreme je da skupi konce u svojim rukama i da uzvrati politički oštro, makar išao na nove izbore.

Neophodnost čišćenja biračkog spiska se tek sada vidi. Videće se i poltronski karakter građana koji su i dalje, bez realnog razloga DPS robovi.
No, sudbina je došla po svoje, Milo tone i povući će one koji su dovoljno nepromišljeni da se petljaju sa njim.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *