AstrologijaMundana astrologijaVesti

Saturnov trejler

Ulazak i kratak boravak Saturna u znaku svog dnevnog domicila, Vodoliji, možemo posmatrati kao svojevrsni trejler (Trejler, eng. trialer je najava, reklama od nekoliko minuta za film koji je snimljen i spreman za  emitovanje).

Sve ono što će se daleko jačim intezitetom dešavati od decembra ove godine do marta 2023.

Dodatno uz Saturnov boravak u Vodoliji desiće se i konjunkcija hronokratora u decembru ove godine, te kako neki kvaziastrolozi već sada dešavanja tumače kroz tu konjunkciju, greše jer ne razumeju osnove astrologije.

Ni cela dva stepena Saturn neće preći do 12. maja kada se nalazi u prvoj stanici i kreće retrogradno, a već su se mnoge stvari uzburkale u svetskoj javnosti.

Korona Cirkus je samo jedan od metoda ostvarenja totalitarizma na koji Saturn ukazuje.

Na svetskom planu se sve odvija kako planete duži niz godina ukazuju,a to je pojačanje sukoba, obračuni među političkim kartelima koji upravljaju ekonomijom i finansijama globalnih razmera.

Na unutrašnjem planu smo između parodije i tragedije. Političkom odlukom je prekinuta sva teškom mukom uspostavljena propaganda kvazi pandemije.

Raspisivanje izbora za dan pomračenja, dan nakon solisticija, kada je Merkur retrogradan, je nešto što nema goru varijantu izbora.

Ako je slučajno, ne valja, ako je kojim slučejma neki „astrolog“ konsultovan pa on odredio datum to je „zločin sa umišljajem“.

No, čak i da promeni datum, od sudbine se neće pobeći jer višestruki prediktivni ciklusi ukazuju na problem.

 

Ovakvom selekcijom datuma opredeljenih za bitna dešavanja, dolazimo do raspleta majdanskog tipa, nalik Ukrajinskom scenariju ili nečem sličnom.

U prilog svemu lošem što nagoveštavaju planete i odluke koje se donose pod nepovoljnim predznacima je septembarska marsova retrogradnost.

Nije zgoreg podsetiti da je tokom bombardovanja ’99. Mars bio retrogradan.

Sukobi su već počeli, eskalacija nas očekuje. A čudo koje bi to zaustavilo desiti se neće.

 

Tok događaja je neprijatno jasan, predsednik države je u Marsovoj revoluciji na Mesecu, koja prethodi Saturnovoj revoluciji na Mesecu. To najavljuje duge i teške probleme. Kao neko ko ima apsolutnu moć on će svoje probleme podeliti sa nama ili bolje reći prebaciti na nas. Inače nesklon racionalnim postupcima, u nastupajućem periodu ponašaće se još rigidnije.

Da žalost bude veća preko puta njega su takođe histerični pojedinci, nezreli i nedorasli situaciji.  

Jeremić ima oba svetla združena sa maleficima, što će reći sposoban samo za sopstvenu zadnjicu, a za sve ostalo treba da ima mentora. Pritom Mars u Biku, pa alav ukoliko je taj Mars iole povezan sa nekim ličnim faktorom a koliko mi se čini u pitanju je vladar ascendenta

Djilas „malo bolji“, sa Mesecom u kvadratu od Marsa, što ukazuje na sužene opcije racionalnih odluka.

Drugi opozicionari su na nivou statističke greške te ih samo čudo može izbaciti u treći plan, a u prvi ni čudo ne može.

Jedino žalosnije od ovog bilo bi podgrevanje političkog leša Borisa Tadića, zombija srpske nadri demokratije.

 

Na ličnom planu sve što se dešava trenutno, do početka jula jeste ono što će se dešavati svakom pojedincu od decembra ove do marta 2023. godine.

Sada osim kolektivnog trejlera za horor blokbaster „Saturn u Vodoliji“, svako gleda i svoj lični film.

 

Ovde preostaje jedino da citiram najvećeg hohštaplera i prevaranta među srpskim političarima, Nikolu Pašića:“spasa nam nema, propasti nećemo“.

 

Nastaviće se…..na žalost

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *