Izgubljene civilizacijeMisterijeTajna istorija

Piramide na antartiku

Konstrukcija nalik  ogromnom stepeništu, otrkivena na Antarktiku,  mogla bi biti ostatak izgubljenog grada Atlantide, pretpostavljaju istraživači.

Misteriozna struktura je otkrivena na Google Earth-u i pokazuje ogromno stepenište koje vodi na gore na jednoj strani planine na Antarktiku.

antarctica-staircase-alien-landing-780824

 

Prema rečima istraživača NLO fenomena, ovo stepenište bi moglo biti mesto za sletanje NLO-a ili neka vrsta “NLO svetionika“ koji šalje signale NLO-ima koji se približavaju kako bi im pomogao u navigaciji.

antarctic-ufo-780831

Jedan deo istraživača misli da se Atlantida nalazila na kontinentu Antarktika, te da je usled promene Zemljine ose i rotacije došlo do velokog poremećaja i nagle promene mesta kontinenata što je dovelo do katastrofe .

Ledeni kontinent je zaista pozornica za misterije i sve vrste zavera.

Ali s vremena na vreme imamo nove izveštaje o neobičnim pojavama koje se dešavaju tamo, i fotografske dokaze o čudnim anomalijama koje bi mogle biti drevne strukture zakopane u ledu.

Nedavno misteriozno stepenište je primećeno preko satelita, sa mnogim teoretičarima zavere koji ukazuju da je to verovatno davno izgubljena piramida ili hram, možda iz mitske Atlantide.

Čudna činjenica je da postoje brojne antičke mape koje opisuju Antarktik bez leda. Jedna od najkontroverznijih mapa bez sumnje je napravljena 1513. godine, kada je turski admiral Piri Rajs nacrtao mapu koja će prouzrokovati globalnu debatu više od 500 godina nakon njega. Mapa prikazuje Antarktik koji je otkriven između 1818. i 1820. godine.

Bez obzira na to da li su ove strukture delo čoveka ili nisu i da li one predstavljaju dokaz postojanja antičke civilizacije na tom tlu teško je proceniti i malo je verovatno, kako navode redovni učenjaci. Brojna otkrića na tom polju su ipak razlog za posmatranje stvari iz drugačije perspektive.

izvor:http://www.express.co.uk/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *