MisterijeTajna društvaZavere

Nova svetska religija će biti uspostavljena sa tajnim projektom „Blue Beam“

Projekat Blue Beam je jedan od najopasnijih tajnih programa. On ima potencijal da pokrene globalni rat, zbog čega ćemo svi poželeti da je u pitanju izmišljotina, ali da li je tako?

Poznato je da religija upravlja svetom i da je tako bilo oduvek zbog potrebe čovečanstva da veruje u višu silu. Projekat Blue Beam teži da dostigne upravo tu višu silu korišćenjem opakih metoda.

Koristeći tehnike zavaravanja i masovne manipulacije, projekat Blue Beam ima za cilja da postavi temelje nove svetske vlasti podržane ujedinjenom religijom, religijom novog doba. Čudno, zar ne?

Oni koji su prvi otkrili da ovaj tajni program postoji su ukratko opisali i njegove mete. Projekat Blue Beam će morati da sprovede sledeća četiri koraka pre nego što bude završen:

1. Rušenje poznatog arheološkog znanja

Prvi korak uključuje stvaranje veštačkih zemljotresa u određenim oblastima sveta. Ovi zemljotresi će dovesti do pojave novih, neispitanih arheoloških mesta od velikog značaja, na kojima će se pronaći dokazi koji će opovrgnuti istinitost religija.

Kontrolišući medije, Novi svetski poredak će zavarati svetske nacije da su one u stvari pogrešno protumačile religijske doktrine.

Teoretičari zavera tvrde da postoje brojna arheološka nalazišta koja još uvek nisu otkrivena, ali da će ona razotkriti istinu kada se pojave nakon zemljotresa.

htrztrhrtw54gt

2. Ogroman i lažan „Svemirski šou“ sa hologramima

Autori projekta Blue Beam će iskoristiti tehnologiju koja se čuva u tajnosti da stvore nebeski šou koji će izgledati kao „Drugi dolazak“.

Različiti hologrami će biti predstavljeni u različitim oblastima, zavisno od dominantnih religijskih shvatanja. Ove „vizije“ će imati ulogu da dalje destabilizuju situaciju dok ona ne preraste u globalni rat.

Ova svetska politička anarhija u kombinaciji sa globalnim katastrofama će biti put ka uništenju.

3. Telepatska manipulacija

Uz pomoć niskofrekventnih, veoma niskofrekventnih i ekstra niskofrekventnih zraka, projekat Blue Beam će bombardovati svoje žrtve i modifikovati njihovo ponašanje iznutra.

Ova tehnologija vodi poreklo od programa kontrole uma sprovođenih sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka i verovatno će se primenjivati putem specijalno dizajniranih satelita.

Nedavni eksperimenti su pokazali da je moguće ugraditi veštačke misli u umove subjekata, ali je nepoznato do koje mere, barem nama.

4. Stvaranje „natprirodnih manifestacija“

Četvrti korak će biti najdetaljniji i njegovu uticaj će biti najveći.

Generatori holograma će simulirati dobro organizovane invazije vanzemaljaca u svim većim gradovima sveta. Ovi lažni napadi će primorati nacije da iskoriste svoj nuklearni arsenal, zbog čega će Zemlja postati pustoš. Usled očaja i lažne nade, čovečanstvo će na kraju prihvatiti Novi svetski poredak i novu isceniranu religiju.

Srećom, malo je dokaza da bi program ovakvih razmera mogao da se ostvari u skorijoj budućnosti. Ipak, strah od tako nečega je potpuno opravdan.

cgdshg8whx

Svi znamo da je religijski fanatizam nešto stvarno i nešto što je uzrokovalo veliku smrtnost. Takođe, prirodne katastrofe i ratovi imaju sposobnost da stvore masovnu paniku, a manipulacija je sasvim realan fenomen.

Ipak, to ne znači da projekat Blue Beam ne može i neće da se primeni jednog dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *