MisterijeTajna društvaZavere

Milton Kuper, tajne i kontraverze

Sledeći pasus je izdovjen iz knjige Miltona Vilijama Kupera iz 1991. godine pod naslovom „Pogledaj bledog konja“ (Behold A Pale Horse):„Vlast je ohrabrila proizvodnju i uvoz oružja koje će koristiti kriminalci. To treba da izazove osećaj nesigurnosti kod građana SAD, zbog čega će narod dobrovoljno razoružati i podržaće zakone protiv oružja. Korišćenjem lekova i hipnoze na mentalnim pacijentima u procesu pod nazivom Orion, CIA je primorala te ljude da pucaju u školskim dvorištima i podstaknu lobi protiv oružja. Ovaj plan je uveliko u toku i zasad sjajno deluje“.

Milton Vilijam Kuper (6. maj 1943. – 5. novembar 2001.) je bio američki radio-voditelj koji je govorio o tajnim društvima Novog svetskog poretka (NWO), a najpoznatiji je po svojoj knjizi iz 1991. godine pod nazivom „Pogledaj bledog konja“ u kojoj je pisao o globalnim zaverama u koje spadaju i vanzemaljci.

Kuper je završio srednju školu 1961. godine u Japanu, a zatim se pridružio Vazduhoplovstvu SAD, pošto je njegov otac bio vazduhoplovni oficir. On je 1965. godine prešao u Mornaricu SAD. Služio je u Vijetnamu i dobio medalje za borbu. Napustio je vojsku 1974. godine.

Kuper je 5. novembra 2001. fatalno ranjen od strane policajca u Igaru, u Arizoni, nakon što se sukobio sa policajcima koji su pokušali da ga uhapse. Federalne vlasti su navele da je Kuper izbegavao hapšenje još od 1998. godine, kada je za njim izdata poternica zbog izbegavanja poreza.

Kuper je izazvao veliku senzaciju u NLO krugovima kada je 1988. godine naveo da je video tajne dokumente u Mornarici SAD koji su se odnosili na delovanje vlade sa vanzemaljcima. On je kasnije nakon detaljnog istraživanja doznao da je postojao plan da se iscenira vanzemaljska invazija kako bi se čitav svet ujedinio pod jednu tiransku vlast (NWO).

Kuper je pisao da su Iluminati tajna međunarodna organizacija koju kontroliše Bilderberg grupa, koja je u dosluhu sa drugim organizacijama, uključujući Jezuite, Masone, Lobanju i kosti, Trilateralnu komisiju, Savet za spoljne poslove itd., a čiji je krajnji cilj da uspostave Novi svetski poredak.

Kuper je u junu 2001. godine, tri meseca pre napada na Svetski trgovinski centar, obelodanio informaciju da postoji plan za operaciju pod lažnom zastavom, za koju će biti okrivljen Osama bin Laden. On je naveo da će Osama bin Laden biti samo žrtveno jagnje. U to vreme Kuper nije znao gde će se lažni napad dogoditi iako je znao da će se dogoditi.

Zapravo, nije samo Kuper došao do ove informacije. Filmski režiser Aron Ruso (režiser filma Trading Places), takođe se dokopao ove informacije, objavivši dokumentarac o svom otkriću pod nazivom „Amerika: Sloboda fašizmu“.

Mnogi veruju da ga je to koštalo života.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *