MisterijeOkultnoZavere

Lady Gaga tvrdi: Princ Čarls je reptil

Lejdi Gaga je rekla članu osoblja i saradniku da princ Čarls nije čovek nego “hibrid koji menja oblik između ljudske i reptilske forme,“ a prema rečima izvora bliskih ovoj pop zvezdi, ona je svedočila njegovom menjanju oblika “pred njenim očima,“ i po njenom mišljenju, to joj je bilo upozorenje da se “vrati na scenario“ i “počne da igra po pravilima.“

Lejdi Gaga je upoznala princa Čarlsa na Royal Variety Performance u Londonu 7. decembra i bila je kritikovana u nekim krugovima tabloida zbog neispunjavanja kraljevskog bontona u prisustvu prestolonaslednika.

Sada je otkriveno da je Lejdi Gaga izbegavala princa Čarlsa nakon što je promenio oblik tokom kratkog upoznavanja, tvrdi “disclose.tv”

“Princ Čarls je bio visok 2,5 metara, sa žutim očima koje trepere, i kožom prekrivenom krljuštima boje iguane.“

Princ od Velsa je promenio oblik iz ovog stanja u ljudski oblik “dva ili tri puta“ nakon upoznavanja sa njom.

Ona tvrdi da ga je takođe videla kako menja oblik u publici dok je izvodila svoju pesmu Milion razloga.

“Njegovo lice u gomili se menjalo između ljudskog i reptilskog. Mogla sam videti njegove reptilske zube kako blistaju na svetlu i sa druge strane prostorije.“

Lejdi Gaga je rekla članu osoblja i saradniku da ona veruje da je on menjao oblik nakon njihovog upoznavanja i tokom njenog nastupa kako bi pokazao snagu i upozorio da se ne petlja sa dominantnom reptilskom-Iluminati lozom čiji je on prvosveštenik.

Jedan danski taksista je opisao da je vozio grupu VIP gostiju na Bilderberg sastanak 2014. godine u Kopenhagenu i da je video kako se neka njihova lica pretvaraju u reptilska i neke njihove ruke i noge su poprimile reptilski izgled.

U Peruu je uvažena vidovnjakinja rekla da vidi moćne političare, poput Obame, Angele Merkel i Džastina Trudoa, kako se pretvaraju u reptile kad god ona gleda međunarodni informativni kanal.

Svetska vladajuća klasa ima tiransku kontrolu nad vodećim medijima, kao i nad hranom, vodom i dovodom vazduha, i oni aktivno zaglupljuju masu.

Dokazi protiv njih, drevni i moderni, su ogromni i nastavljaju da rastu.

http://www.disclose.tv/news/what_lady_gaga_claims_prince_charles_is_not_human_but_a_reptilian_shapeshifter/136951

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *