GeopolitikaMundana astrologijaVesti

Izlazimo iz EU 29. marta 2019. u 23 časa

Kako Sputnik javlja, Britanci su odredili datum, vreem i mesto izlaska iz Eu. Ministar nadležan za „bregzit“ Dejvid Dejvis izjavio je da će te vremenske odrednice biti unete u amandman nacrta zakona o istupanju iz Unije, koji se trenutno sastavlja u parlamentu, javljaju britanski mediji.

„Taj amandman jasno ukazuje na to da će Velika Britanija napustiti Evropsku uniju u 23 sata 29. marta 2019“, piše u Dejvisovom saopštenju.

Neki poslanici su ranije izrazili zabrinutost time što datum „bregzita“ nije preciziran u zakonu.

„Poslušali smo javnost i parlament i uneli tu promenu da bismo izbegli konfuziju“, navodi se u saopštenju.No, ono što je intersantno je kad se sa astrolokog stanovišta pogleda karta radi se vrlo pažljivo izabranom momentu, koji najavljuje sukob nakon Brexita. Kartom dominira planeta Mars sa najviše esencijalnogi naviše slučajnog dostojanstva, na descendentu, što je u astrološkoj tradiciji jasan pokazatelj sukoba. 

Federacija nemačkih industrija (BDI) smatra da Evropska unija i Velika Britanija neće uspeti da postignu sveobuhvatni sporazum o budućim ekonomskim odnosima do 29. marta 2019, što je rok za britanski izlazak iz EU, navodi Rojters. Što je očigledno tajna ruka koja programira politiku Londona već uzela kao jasnu činjenicu. Rešenje je uvek na dohvat te ruke, što istorija dokazuje jer kad god su pirati sa ostrva ostali švorc, Evropa je zaratila.

Prema oceni najveće grupacije koja okuplja nemačke industrijalce, veoma je izvesno da će doći do takozvanog „tvrdog bregzita“. Hoće li biti tvrd ratni sukob, planete kažu da!

 

 

3 thoughts on “Izlazimo iz EU 29. marta 2019. u 23 časa

  • Kakvo dostojanstvo majke ti kad je mars u padu i na komicnom 29-om stepenu u vakumu,?

  • Natasha Kozo

    Mars na descedentu je na 29 stepenu Bika,a to je znak izgona.Da je Mars dobro položen npr.u Ovnu motiv rata bi bio odbrambeni,da se zaštiti poredak pravde i osvoji ono što po pravu pripada.Ovde Mars u izgonu govori o lošem motivu da se raskine savez sa nekim od koga zapravo Britanija ima koristi,odnosno raskine ekonomski(Bik) savez(7 kuća),dok 29 stepen govori o samom kraju saveza.Tu nije kraj ovom lošem motivisanog Marsu,jer se savez raskida iz čiste želje da se postane ekskluzivni ekonomski partner Kine,i ta trgovina koje se odriče Britanija nekako pošto-poto prebaci na Kinu.Vladar prve i sedme su u delimičnoj recepciji, a Merkur (sledeći partner) je u široj konjukciji sa vladarom prve,tako da se ta želja neće lako ostvariti.nadamo se da neće biti rata pre nastupanja konjukcije hronokatora ?

  • Redakcija

    Na 30. stepenu Bika je Mars. Nije Mars loše motivisam već oni koji žele da iskoriste nepovoljan momenat. Ljudi koji znaju kako se može zloupotrebiti astrologija i očigledno da zloupotrebljavaju elekcioni horoskop za svoje namere.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *