MisterijePanoramaVesti

Edagr MIčel: Vanzemaljci žele da nam pomognu

Bivši američki astronaut Edgar Mičel, šesti čovek koji je hodao po Mesecu, tvrdi da američka Vlada i Vatikan znaju za postojanje vanzemaljaca, koji prema njegovim rečima žele da sa Zemljanima podele „nultu tačku energije“.

List „San“ navodi da je u mejlu, koji je objavio „Vikiliks“, bivši astronaut poručio američkom političaru Džonu Podesti, saradniku Bila i Hilari Klinton, da Vatikan zna da vanzemaljci postoje.

„Prijateljski vanzemaljci žele da pomognu čovečanstvu da bolje živi, ali se plaše naše nasilne tendencije“, piše u Edgarovom mejlu uz objašnjenje: „S obzirom na to da se rat u svemiru zahuktava, osećam da bi trebalo da budete svesni nekoliko faktora, pošto vam ih saopštim putem skajpa“.

Mičel otkriva da „blagonakloni vanzemaljci“ žele da podele „nultu tačku energije“ sa ljudima na Zemlji. Ova tehnologija bi mogla da otvori mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora.

On upozorava da vanzemaljci neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

Edgar Mičel u jednom od svojih mejlova spominje ženu po imenu Teri Mensfild, koju opisuje kao direktora specijalnih mirovnih snaga za vanzemaljsku inteligenciju. Navodno, postoje tvrdnje da je vanzemaljski život najviši oblik inteligencije, „koja radi direktno sa Bogom“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *