Izgubljene civilizacijeMisterijePostanjeTajna istorija

Drevni kameni crteži dokaz da su vanzemaljci posetili Zemlju?

Kriptični crteži, poznati kao petroglifi, čini se da pokazuj dva muškara sa šlemovima sa čudnim oružjem – dokaz da su drevni astronauti došli na Zemlju.

Čini se da petroglifi pokazuju čudne figure u zaštitinim odelima, dok za bele linije koje, čini se, dolaze iz glava, neki sugerišu da prikazuju svetla ugrađena u šlemove.

Crteži u Valkamonici, u blizini centralnih Alpa u severnoj Italiji, veruje se da su stari 10.000 godina i deo su kolekcije od više od 200.000 petroglifa uklesanih u stene te doline.

Većina crteža su simboli i životinje, ali nekoliko njih, kao što su ovi crteži drevnih astronauta, se ističe zbog svoje bizarne prirode.

Internet sajt teorija zavere Unknown5 kaže: “Vernici u teorije o drevnim vanzemaljcima ukazuju na ove kamene rezbarije kao na dokaz praistorijskih vanzemaljskih poseta Zemlji, i tvrde da su ovi crteži bili ljudi iz tog područja koji su beležili ono čemu su svedočili.“

1979. godine, kolekcija petroglifa je priznata od strane UNESCO-a kao mesto svetske baštine – prvo u Italiji.

Teoretičari zavere veruju da su vanzemaljci prikazani kroz ljudsku istoriju, tvrdeći da su vanzemaljci vodili evoluciju čovečanstva.

Oni ukazuju na stvari kao što je misterija koja još uvek okružuje izgradnju piramida i razne druge kamene crteže, kao dokaz da su vanzimaljci došli na Zemlju kako bi pomogli našim precima.

Milijarder Robert Biglov, izvršni direktor komercijalne svemirske kompanije Bigelow Aerospace, samo je jedna uticajna osoba koja veruje da su vanzemaljci bili na Zemlji, i da su još uvek tu.

On je nedavno rekao za “60 minuta“ na CBS-u: “Apsolutno sam uveren da su nas vanzemaljci posetili. Oni su dolazili i još uvek su tu među nama“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *