PanoramaVestiZavere

Direktorka CERN-a na sastanku Bilderberg grupe, povećan strah da Sudarač ustvari tajno otvara vrata „dodatnim dimenzijama“

Glavešine CERN-a (Evropske organizacije za nuklearno istraživanje) koje upravljaju najvećim sudaračem čestica na svetu će posetiti Bilderberg ove godine, što povećava strahove da će CERN prouzrokovati nemerljive posledice po ljudsku civilizaciju i čak dovesti do paralelnih dimenzija.

Fabiola Đanoti, generalna direktorka CERN-a, je neobična učesnica elitističkog sastanka najpoznatijeg po oblikovanju geopolitičkih događaja, ali CERN ima čudnu vezu sa elitom dok je njihov sudarač kritikovan za prikupljanje više moći od onoga što čovečanstvo može podneti.

Sudarač generiše magnetsko polje 100 000 puta jače od Zemljinog, što je zabrinjavajuće jer ljudska i životinjska biologija, naročito u predelu epifize, reaguje na Zemljino magnetno polje.

“Dokazano je da je epifiza osetljiva na sve vrste magnetskih polja, uključujući i geomagnetska polja Sunčevih solarnih oluja i takođe vrlo osetljiva na kalcifikaciju tkiva, naročito prilikom izlaganja fluoru koji se takođe magnetski privlači sa epifizom, što bi prouzrokovalo brojne mentalne poremećaje,” napisao je bloger Dilan Čarls. “Drevne kulture i moderni spiritualisti veruju da je “treće oko” – sedište ljudske duše, kako ga je objasnio francuski filozof Rene Dekart, locirano u epifizi i da reguliše naše svesno opažanje.”

“Snimci mozga otkrivaju da se aktivnost epifize povećava tokom meditacije, a mnogi ljudi veruju da se epifiza može naštimovati na određene frekvence što može rezultovati u osećaju euforije i povezanosti sa “jedinstvom univerzuma.”

Da li Bilderberg diskutuje o budućim uticajima koje će CERN imati na čovečanstvo, ili postoji još zlokobniji razlog pozivanja Đanotijeve?

Za sad stoji činjenica da je fizičar Serđo Bertoluči javno priznao da sudarač može potencijalno otvoriti “vrata dodatnoj dimenziji.”

“Kroz ta vrata će možda izaći nešto ili ćemo možda poslati nešto kroz njih,” rekao je on.

Prošle godine je CERN bio mesto lažne ljudske egzekucije bazirane na ritualu.

“Ovaj ritual je sproveden odmah pored statue hinduističkog boga Šive koja je postavljena odmah ispred ulaza u CERN,” navodi reporter Majkl Snajder. “U hinduističkoj religiji, Šiva je bio “bog uništenja” i ovo mesto je izgleda namerno odabrano.”

Webtribune.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *