MisterijeTajna društvaZavere

Crni Papa

Proročanstva odvajkada prate čoveka ma koliko tehnološki civilizacija bila napredna. Jedno od najauktuelnih, vrlo starih ali i izuzetno preciznh je proročanstvo o papama sv. Malahija.

Proročanstvo papa je lista od 112 kratkih latinskih fraza koje je po predanju napisao Sveti Malahije i za koje se tvrdi da predstavljaju svakog papu (kao i nekoliko antipapa), počevši od pape Celestina II (izabranog 1143.) i završavajući se sebudućim papom u proročanstvu opisanim kao Petar Rimljanin – Petrus Romanus, čiji će se pontifikat završiti uništenjem grada Rima i poslednjim sudom.

Ostavka pape Benedikta XVI je bila predviđena kao istorijski događaj i od strane pisaca Tomasa Horna i Krisa Putnama u njihovom bestseleru iz 2012. godine pod nazivom „Petrus Romanus: Stigao je poslednji papa“. Nakon izlaska bestselera, oni su bili preplavljeni pozivima širom sveta za učešće na radiju, televiziji i kanalu History. Pozvani su i u Rim da raspravljaju sa italijanskim medijima o otkrićima Renea Tibo (belgijski jezuita čija je pedantna analiza Proročanstva o papama predvidela dolazak Petrusa Romanusa u ovoj eri).

To bi značilo da je papa Franja poslednji papa. Istraživanje autora se temelji na intervjuima sa katoličkim istraživačima i naučnicima koji su želeli da razgovaraju o Proročanstvu o papama i mogućnosti vanzemaljskog života.

Njihova otkrića su puno više uznemiravajuća nego što su očekivali.

Autori su otkrili Kolins elitu, Okultizam, tajni program razmnožavanja i hibridizacije, kao i Vatikanov neverovatni egzoteološki plan za dolazak vanzemaljskog spasioca, a imali su uvid i u fajlove biblioteke u Vatikanu o svesnosti vanzemaljskog prisustva i u privatne dokumente koji detaljno opisuju Vatikanove stavove o vanzemaljcima.
Konačno, prema navodima autora, 2013. godina je bila godina u kojoj su glavni astronomi otkrili istinu o vanzemaljskom svetu i njihovim stanovnicima.

Sve ovo deluje kao fikcija, ali.

Papa je krunisan trostrukom krunom (tijarom) koja označava njegovu vlast na nebu, zemlji i čak i u podzemlju.
Na toj kruni je napisano VICARIVS FILII DEI, što znači „namesnik Sina Božjeg“.

Kada se saberu rimski brojevi kao slova u tom natpisu, dobijate:
5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1= 666 (u latinskom su U i V isto slovo)! DVX CLERIS (Vođa sveštenstva), odnosno 500+5+10+100+50+1=666, te LATINVS REX SACERDOS (Latinski sveti car), odnosno 50+1+5+10+100+500=666.

Ničija druga titula na latinskom ne daje taj zbir, a kod pape je to slučaj sa sve tri!

Problem je međutim što su sva znanja u tom smeru spremljena u neprobojne vatikanske katakombe van očiju javnosti.

Takođe, ono što je sakriveno daleko od očiju javnosti je i proročanstvo da je papa Franja poslednji papa. Smisao tog proročanstva je ono što gledamo ali ne shvatamo suštinu, u poslednje 2 godine, ponude sa svih strana Vatikanu da se osnuje Ujedinjene nacije svetskih vera.
Upućeni kažu da će kroz neko vreme biti samo jedan verski poglavar na Zemlji i da će mu se svi pokoravati.

Da li to ima smisla i da li iza toga stoje Vladari sveta, iluminati, ili neka treća nepoznata sila, više nije važno, jer ta linija je pređena, i kako stoje stvari na kraju će doći “Jedan”.

Da li je to Sotona ili kako se drugi nadaju Isus, znaju samo oni koji upravljaju svetom, i uskoro će objaviti šta nas čeka.

Ali, proročanstva na stranu, novi papa Franja će od samog početka projavljivati određene mrlje u biografiji koje se tiču njegovog navodnog učešća u zaista stravičnim zločinima nekadašnje argentinske hunte(pod budnim okom CIA-e). Ovde svakako valja citirati stav mnogih autora (F. Decani i drugi) koji tvrde da atlantistička plutokratija namerno postavlja na najviše funkcije upravo ucenjene ljude(a sa podebelim dosijeima), radi lakše kontrole istih. Takođe, Argentina je upravo ona država-utočište u koju se nakon Drugog svetskog rata slila reka izbeglica-najokorelijih nacista i ustaša, igrom slučaja koristeći one čuvene “pacovske kanale“ popa Krunoslava Draganovića.

Kao da sam želi da dokaže privrženost ambijentima koji su ga i ustoličili (oni isti koji su doveli Obamu i uložili ogromni novac u Hilari Klinton), papa Frensis često prosto fingira kao banalni eho Barakovim pohvalama “različitosti“,“globalnog zagrevanja“ (kojem posvećuje čitavu encikliku “Laudato si“), “masovnoj migraciji“, homo-brakovima (uspeva da katolički sinod o porodici usmeri ka ovoj nezamislivoj temi), da i ne pominjemo još delikatniju temu smrtnog greha čedomorstva koju Bergoljo (sledeći Obamaker, reformu zdravstva koja podstiče korišćenje lekova koji izazivaju pobačaj ploda!) svodi na nivo drugorazredne parohijske indulgencije. Još šokantnije, papa prima u privatnu audijenciju radikalnu feministkinju i pobornicu abortusa, zloglasnu Emu Bonino.

Ipak, najsramnije i najprovidnije (ne)delo je bilo Franjino otvoreno svrstavanje na stranu klana Obama-Klinton tokom izborne kampanje februara 2016. godine, kada je, ničim izazvan, javno žigosao budućeg predsednika SAD Donalda Trampa kao “nehrišćanina“ i njegov politički angažman kao “nehrišćanski“.

Da bude jasnije, još pre 38 godina je u Njujorku izašao bestseler “Hristov vikar“ Valtera Marfija (pukovnika američke vojske) čija se radnja tiče dolaska na papski tron progresivnog čoveka po imenu-Frensis Prvi, sasvim slučajna podudarnost sa imenom i ulogom sadašnjeg pape! Taj roman je ponovo pušten u prodaju 2013. godine. Papa jeste doktrinarno nepogrešiv, ali su izgleda još “nepogrešiviji“ oni koji ga “biraju“ u Rimu.

Konačno, najveća opasnost po papu Franju leži u aktuelnoj tevtonskoj geopolitičkoj promeni sa dolaskom Donalda Trampa na kormilo SAD.

Kako svedoči upućeni vatikanski insajder (prema pisanju Pjera Dela Porte, prenele su i dnevne novine “La Verita“), papi Frensisu je jasno da mora doći do neizbežnog sukoba sa Trampom (i silama koje stoje iza njega) i nada se, sasvim iluzorno, da će moći da unovči navodni uticaj i kontrolu koju ima nad katoličkim javnim mnjenjem u obračunu sa Trampom. Sa druge strane, Donald Tramp dobro zna da je Vatikan (Bergoljo, Bertone i nemački biskupi) navodno ogromnim novcem finansirao izbornu kampanju Hilari Klinton, te da je i sama Kurija infiltrirana kadrovima Klintonovih i Goldman Saksa. Navodno se radi o subverzivnoj grupi malteških kardinala(Zahra i Ksuereb), tzv. “malteškoj bandi“ (ekonomskih ubica!) koju je direktno instalirao i nametnuo Obamin (čitaj Klintonovih) kabinet.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *