PanoramaVestiZavere

Aktiviran HAARP-cilj pojačati proteste u Beogradu

Naglo pogoršanje vremena, povratak iz proleća, i to vrlo toplog u zimu, deluje kao hir prirode. Ali, da li je stvarno priroda tako hirovita ili se neko igra sa klimom. Čim se pomenu igre sa klimom dežurni branioci reda i mira u razmišljanju odmah se uhvate teorija zavere i počnu sa sprdnjom na račun tzv „teoretičara“ zavere. No, kako se već dokazalo da neke tzv teorije zavere, nisu teorije već dokazane činjenice, izgleda da će tako biti i sa HAARP sistemom.

Prvo da razmotrimo šta je HAARP i kako se nauka može zloupotrebiti za kontrolu i političke ciljeve. High Frequency Active Auroral Reseach Program (Visokofrekventni program za aktivno istraživanje aurore) set je antena koje emituju visoko frekventno (HF) radio zračenje. Ove antene koje se nalaze kraj Gakona na Aljasci služe za istraživanje Jonosfere. Jonosfera je sloj Zemljine atmosfere od 85-600 km visine. Ovaj sloj nalazi se iznad Ozonskog omotača pa je sasvim logično pod jakim bombarovanjem UV i X zraka sa Sunca. Jonosfera ima jednu sjajnu osobinu da zbog velikog broja naelektrisanih čestica (jona i elektrona) odbija HF radio zrake natrag ka Zemlji. Ovo je jako znacajno jer je upravo to princip rada HF radija koji koriste npr. radio amateri. Za uspešnu komunikaciju između Evrope i Severne Amerike potrebno je da Jonosfera odbije HF radio talas ka Zemlji pa Zemlja natrag ka Jonosferi najmanje 5 puta. Međutim tokom geomagnetnih bura i Sunčevih baklji (perioda intenzivnog bombardovanja Zemlje zracima sa Sunca) Jonosfera trpi izvesne promene koje mogu biti takve da radio komunikacija bude potpuno onemogućena. Vreme se formira u Troposferi a zavisi od velikog broja parametara pre svega gradijenata (razlika) u pritisku, temperaturi i vlažnosti vazduha. Troposfera predstavlja najniži sloj atmosfere na visini 0-12 km. Troposfera je sastavljena pre svega od vodene pare i aerosoli.

Delovanjem antenskog HAARP sistema stvara se rupa u zaštitnom omotaču Zemlje, koji nas štiti od negativnog uticaja Sunca i solarnih vetrova. Ta rupa se kreće preko gornje atmosfere, propuštajući veoma štetne uticaje na površinu Zemlje, a ujedno štetno zračenje vrši i taj deo atmosfere koji je ozračen. Američka administracija je zvanično saopštila kako HAARP služi da se istraže načini za saniranje ozonskog omotača, međutim, prava namena mu je kontrola klime tamo gde oni požele, kao i manipulacija sa kontrolom ljudi. Američka vojska je prvi put upotrebila pulsirajuće elektromagnetno oružje protiv iračkih trupa u „pustinjskoj oluji“. U svim ovim slučajevima elektromagnetno oružje će se koristiti radi izazivanja ozbiljnih poremećaja psiholoških funkcija, dezorijentacije, uznemirenosti i totalne nesposobnosti za obavljanje radnji neophodnih za borbena dejstva – kaže se u dokumentu iz Pentagona.  HAARP se može primenjivati i kao strateško odbrambeno oružje, kao protivraketni sistem, za ratovanje skalarnom energijom, za masovno uništavanje određene populacije, za razaranje infrastrukture, električnih postrojenja, fabrika, ometanje električnih saobraćajnica, ali i remećenje u funkcionisanju pojedinaca.haarp Ada

Po nekim upućenim ljudima(to su oni koje nazivaju teoretičari zavere-a uvek ispadnu u pravu), most na Adi, koji je silom na sramotu zidan kako je zidan, tu je postavljen jer pripada HAARP sistemu. Svi smo bili svedoci da stručna, urbanistička i građevinska javnost nije bila za most na tom mestu, ali su ućutkani na razne načine i gradnja je sprovedena. Po već pomenutim izvorima centralni Pilon i kablovi koji drže most su deo HAARP-a. Čak postoji na internetu pismo od strane istraživača sa Stenford univerziteta koji kaže da u Srbiji navodno ima samo kontrolni prijemnik. Znači priznali su da ima deo HAARP sistema. Ostatak je zakamufliran kako već i dolikuje kada s eu celu stvar umešaju vojno-obaveštajne strukture SAD.

Kako iste strukture deluju na našem prostoru od razbijanja Jugoslavije na ovamo, i za ovu godinu spremaju još jednu krizu na Balkanu, tako je po izvoru iz hakerske grupe Anonimus Srbija, HAARP pušten u pogon na maksimalnoj frekvenciji. Eksperiment se upravo odvija pred našim očima. Svi kriterijumi su poremećeni, na protestima imamo udružene levičare i desničare, gey aktiviste i nacionaliste koji su ih do pre neki dan proganjali,  te aktiviste duboko podeljene srpske opozicije koji inače ne mogu da zajedno borave duže u istoj prostoriji od 30 sekundi. U stanju izmenjen svesti HARRP uređajima, svi oni pod kolektivnom hipnozom deluju zajedno.

Gde nas ovo vodi videćemo u narednim danima, ali je sve u svemu jasno da neko sa strane utiče na kolektivnu svest ljudi i programira je po svojim potrebama. Uostalom u jednoj od kombi stranaka je primećeno da postoje eksponenti satanističke sekte i jedne indiske sekte koje se takođe bave kontrolom uma, ali o tome u drugom tekstu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *