Nemački izvori tvrde: U Rozvelu nije oboren vanzemaljski brod nego Hitlerov NLO

Misteriozna viđenja neobičnih pojava 1947. nad Novim Meksikom su privukle pažnju svetskih vodećih teoretičara zavera – ali da li postoji prostije objašnjenje?

U novom nemačkom dokumentarcu se tvrdi da je otkriven pravi razlog iza zloglasne Rozvelske NLO teorije zavere.

Skoro 70 godina je prošlo otkad je bizarni incident prvi put privukao pažnju teoretičara zavera širom sveta.

Nekada uspavani grad Novi Meksiko, postao je fokalna tačka najvećeg lova na vanzemaljce u istoriji uz izveštaje da se leteći tanjir srušio u pustinji.

Navodna viđenja 1947. godine su pokrenula talas panike dok vojska SAD nije obavestila javnost da je incident uzrokovao balon za praćenje.

U nemačkom dokumentarcu koji istražuje čuvena viđenja 8. jula 1947. godine, tvrdi se da je otkriven novi dokaz da je misteriozni leteći tanjir u stvari tajna nacistička letilica.

Naslov pod nazivom ‘NLO-i i Treći Rajh’ navodi da je ‘incident’ u stvari bio test iza zatvorenih vrata za ‘Zvono’ – futurističku letelicu od 3 metra koja je koristila električne čestice kako bi letela.

Čuveni nemački aeronautički inženjer Georg Klajn je rekao: „Ne smatram sebe ludakom ili eksentrikom ili nekim ko se prepušta fantazijama“.

„Upravo to sam video rođenim očima – nacistički NLO“.

Incident je privukao pažnju miliona uz izveštaje da je leteći tanjir prinudno sleteo u pustinju.

Vojska SAD je oduvek tvrdila da je to bio samo metereološki balon, pokrećući teorije zavere decenijama unazad o navodnom prikrivanju vanzemaljaca.

U dokumentarcu se tvrdi da je nacistička mašina prethodnik današnjih nevidljivih aviona, a kreirali su je razni stručnjaci za rakete, koji su postali odani Amerikancima nakon Drugog svetskog rata.

Zloglasni nacistički ratni zločinac, SS general Hans Kamler, koji je stojao iza radnih logora u Aušvicu, navodno je bio među onima koji su radili sa SAD tokom Hladnog rata.

Poljski vojni istoričar Igor Vitkovski pisao je mnogo o Hitlerovoj odlučnosti da zaposli najveće naučnike i inženjere da rade na „letelici u obliku zvona“.

Tokom Drugog svetskog rata, bombarderi iz SAD i Velike Britanije su prijavili da su videli čudne mašine – za koje se danas veruje da su bile Zvono.

dncvkjfhe475783

Dokumentarac takođe istražuje da li je Rozvelski incident uzrokovao pad Šriver-Habermol modela – još jednog navodnog nacističkog letećeg tanjira.

Luftvafe mašina, koja je kombinovala raketnu i helikoptersku tehnologiju, dizajnirana je u Pragu do 1943. godine kada su SAD preuzeli planove.

Na kraju Drugog svetskog rata, nacistički zatvorenici su tvrdili da su videli vozilo kako leti više puta.

Konsultantski inženjer koji je radio na projektu, Džozef Andreas Ep, tvrdio je da je napravljeno 15 modela.

On je rekao: „Propeleri na krilima su mogli slobodno da se rotiraju dok se tanjir pomerao kao auto-žirokopter“.

„Brzina tih propelera, kao i sposobnost njihovog dizanja, mogli su biti povećavani usmeravanjem podesivih horizontalnih mlazova“.

izvor:http://www.huffingtonpost.com/2014/10/30/roswell-ufo-secret-nazi-aircraft_n_6037164.html

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *