PronalasciTeloZdravlje

Magnezijum-izvor zdravlja

Magnezijum je odgovoran za više od 350 reakcija u telu, a zbog ekoloških promena (kiše, veštačka đubriva, pesticidi, herbicidi, osiromašenje tla) u zadnjih 100 godina udeo magnezijuma u zemlji i tlu zapanjujuće se smanjio. Zbog toga je i sve manje magnezijuma u hrani, a sa manjkom magnezijuma u čovekovom telu dolazi do povećane slabosti, grčenja mišića, bolnih menstruacija, migrena, pokvareneih zuba, depresije…itd.

Naučno je dokazano da je magnezijum veoma važan za kardiovaskularni sistem a prvenstveno za zdravlje srca. Magnezijum u telu pomaže pri upravljanju sa preko 300 procesa, te je kao takav izuzetno poteban ljudskom telu za zdravlje. Novije studije pokazuju da preko 95% današnje populacije pati od manjka magnezijuma.

Suplement Be Natur Magnesium chlorid 100ml (u spreju, deklarisan i namenjen i za oralnu i za spoljašnju upotrebu). Supstanca za ovaj proizvod uvozi se, i poreklom je iz Nemacke.
Zahvaljujuci nanotehnologiji, ovaj proizvod ima momentalni prodor u organizam i absorpciju… na primer, bol u misicima nestaje vrlo brzo nakon   špricanja na kožu, tako da je narocito tražen od strane profesionalnih sportista. Spricanjem na lokacije limfnih cvorova (ispod pazuha, na primer) postize se momentalna apsorpcija od 100%. Za kratko vreme u potpunosti rešava menstrualne bolove špricanjem donjeg dela stomaka u predelu jajnika i špricanjem prepona – prakticno izbacuje oralno unosenje analgetika. Veoma je vazno napomenuti da se za razliku od svih drugih preparata na bazi magnezijuma za koje je potrebno čekati dane i nedelje da bi se dobila pozitivna reakcija organizma, kod naseg magnezijuma reakcija je promptna.
Svi zainteresovani mogu kontaktirati uvoznika na 062/220-420

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *